Josh’s Beauty Favorites x MYSC

Josh’s Beauty Favorites x MYSC

Eens in de zoveel tijd brengt Josh Veldhuizen, onderneemster en modeontwerpster van mode imperium Josh V een bezoek aan onze Beauty Hotspot, en dit keer was dat extra speciaal aangezien we zijn uitgebreid én vernieuwd in ons mooie dorp Rhoon! Mooie, niche merken zoals Kilian, ROQUEBRUN, Casamorati én Philip B zijn dan ook toegevoegd aan ons assortiment.

Met een prachtige bos bloemen kwam Josh afgelopen week binnenlopen, en samen met Founder Elise is ze dan ook weer opzoek gegaan naar nieuwe MYSC Favorites voor dit seizoen, om alvast iets te verklappen.. de exclusieve Casamorati Quattro Pizzi viel in de smaak ;-)

Josh’s Vlog

Josh Veldhuizen, die naast oprichtster van modelabel Josh V, ook nog regelmatig vlogt, is dol op niche parfums en luxe beautyproducten. Uiteraard ben je dan bij MYSC aan het juist adres! Tijdens haar zonnige bezoek in onze vernieuwde Beauty Hotspot in Rhoon neemt ze jou, en haar kijkers mee in al het advies wat ze krijgt van Founder Elise, naast Casamorati was ook Philip B als haarverzorging een echte favoriet van Josh..

Wil jij nou weten welke niche beautyproducten op dit moment haar favoriet zijn? Medio oktober lanceren wij weer twee nieuwe exclusieve MYSC x JOSH V Favorites Boxen (bigger & better), waarin je al Josh’s lievelingsproducten (nu nog langer) kunt uitproberen. 

De favoriete beautyproducten van Josh Veldhuizen

Een warme zomer vraagt ook om nieuwe MYSCALICIOUS beautyproducten, en dat begint natuurlijk altijd met een nieuwe exclusieve geur! Naast dat Josh’s all time favorite de Kilian Intoxicated is (draagt ze graag samen met Nick), was het tijd voor iets nieuws. Haar oog, maar vooral haar neus is dan ook gevallen voor de Casamorati Quattro Pizzi, een mooie mix van zoet en kruidige noten, waarbij je je helemaal waant in Zuid-Italië.

Omdat Elise weet dat Josh ook heel voorzichtig is met de zon, introduceerde ze graag ons nieuwe zelfbruinings merk ROQUEBRUN. Tan Sunless! ROQUEBRUN vlekt niet, en is super natuurlijk aan te brengen. Met een heerlijk Face Serum en Body Mousse in de kleur Dark, wat je gemakkelijk aanbrengt met een Tanning Glove vond Elise dit een echte Musthave voor Josh! 

Zoals jullie wellicht ook allang gezien hebben, is dat Josh haar lange lokken heeft vervangen voor een mooie, strakke bob, haar extensions en belastende middelen heeft ze dan ook vaarwel gezegd.. Elise weet ook uit eigen ervaring dat Philip B hét perfecte merk is om aan de verbetering van je hoofdhuid te werken. De exclusieve haarverzorgingsproducten Philip B Scalp Booster & de Scalp Booster Shampoo gaan er voor zorgen dat Josh’s haar niet alleen voller en dichter aanvoelt, maar ook daadwerkelijk de groeifactoren in de hoofdhuid stimuleren. 

Josh's echte uitblinker!

Ze kon niet wegblijven van de heerlijk, exclusieve Casamorati Quattro Pizzi, en zoals ze zelf zegt: ''Ik ben zó ontzettend moeilijk met geuren..'' Kunnen we alleen maar trots zijn dat we bij MYSC een nieuwe Josh Favorite Niche Fragrance hebben gevonden.

Bekijk nu de Vlog van Josh Veldhuizen in onze vernieuwde Beauty Hotspot in Rhoon

https://www.youtube.com/watch?v=GJFZZx9BckI