Voorjaarsgeuren: De lekkerste zomergeuren voor dames en heren

Voorjaarsgeuren: De lekkerste zomergeuren voor dames en heren

Het voorjaar is begonnen! De zon komt langzaam tevoorschijn, de temperaturen stijgen, en de bloemen staan weer in bloei. Het begin van een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe beauty routine. Zo smeren we weer dagelijks SPF op onze huid en verruilen de zwaardere geuren steeds vaker voor lichte, zomerse geuren.

Of je nu al bent overgestapt naar een zomerse geur, of nog op zoek bent naar de perfecte geur, de Beauty Experts van MYSC nemen je graag mee in de wereld van zomerse parfums voor dames en heren.

Populaire Voorjaarsgeuren

In de lente en zomer verlangen we vaak naar lichtere, frissere geuren. Waar we in het najaar kiezen voor warme, zwaardere geuren, voelen we ons in de lente aangetrokken tot bloemige, fruitige, aquatische en frisse geuren. Maar wat betekenen deze geurfamilies precies? Onze Beauty Experts leggen het uit!

Bloemige Geuren

De bloemige geurfamilie is een van de meest geliefde en veelzijdige. Van romantische rozengeuren tot lichte bloesemgeuren, er is voor elke gelegenheid een bloemige geur.
Het gevoel van een zonnige lentewandeling in een veld vol bloeiende bloemen, is de geur die ruikt bij parfums zoals Mancera Juicy Flowers, Kilian Good Girl Gone Bad, Montale Crazy in Love en Parfums de Marly Delina Eau de Parfum voor dames.

Voor heren die een bloemige geur zoeken, zijn Tom Ford Beau de Jour of de unisex geur Flower Of Immortality van Kilian populaire geuren. Deze geuren combineren bloemen met kruidige tonen, wat ze een stoerdere twist geeft.

Of je nu van rozen houdt of liever een lichte, bloesemachtige geur draagt, bij MYSC vind je talloze bloemige geuren voor zowel dames als heren.

Fruitige Geuren

Fruitige geuren brengen een explosie van frisheid en zoetheid. Tijdens de zomermaanden zijn vooral citrusgeuren erg populair. Denk aan de geur van verse sinaasappels of zoete perziken die je direct een zomers gevoel geven.

Wist je dat citrusgeuren ook vaak gecombineerd worden met houtachtige tonen? Deze combinatie zorgt voor een geur die perfect is voor een zwoele zomeravond. 

Onze favorieten? Fugazzi Orange Crush en Xerjoff Erba Pura voor dames of Bulgari Le Gemme Tygar, Mancera Aoud Lemon Mint Eau de Parfum, Tom Ford Bitter Peach of Parfums de Marly Perseus voor heren.

Aquatische Geuren

Aquatische geuren roepen het gevoel op van een frisse duik in de zee op een hete zomerdag. Met hun zoutige en frisse tonen zijn ze perfect voor een warme zomeravond aan het strand.

Onze topkeuzes? French Riviera van Mancera, voor hem en haar en Parfums de Marly Sedley en Casamorati Mefisto Gentiluomo voor heren. Deze geuren combineren aquatische noten met citrus, waardoor ze je direct aan een zomerse stranddag doen denken.

Frisse Geuren

Frisse geuren zijn licht, helder en ideaal voor zomerse dagen. Denk bijvoorbeeld aan geuren met noten van citrus en lichte bloemen, perfect voor een warme dag!

Populaire frisse damesgeuren zijn Mancera Melody of the Sun, 27 87 Genetic Bliss, en Jusbox Spring Dance Eau de Parfum. Deze geuren combineren frisse bloemen- of citrusnoten met houtachtige of kruidige accenten.

Voor heren zijn Acqua Di Parma Signature of the Sun Quercia Eau de Parfum en Mancera Aqua Wood ideale frisse maar houtachtige zomergeuren.

Liever een unisex geur? Geuren zoals Fugazzi Angel Dust, Escentric Molecules Molecule 01, en Tom Ford Neroli Portofino zijn veelzijdige keuzes die perfect zijn voor zowel hem als haar.

Welke zomergeur wordt jouw signature geur dit seizoen?

Kies je dit voorjaar voor een zoete, bloemige geur die je doet denken aan een zonnige dag in een bloemenveld? Of kies je liever voor een frisse geur die je meeneemt naar een zomeravond op het strand?

Breng een bezoek aan de Beauty Hotspot in Rhoon. De Beauty Experts van MYSC helpen je graag bij het kiezen van de perfecte voorjaarsgeur voor jou!

Bezoek de Beauty Hotspot